KELTAINENPAKU
rufien


Fiat Ducato Maxi 12 CBM

PAIKKA: Pitäjänmäki

Tällä hetkellä tämä auto on valikoimamme suurin

Verrattuna sisaruuksiinsa Fiat Ducatoon (10 m3) ja Citroen Jumperiin (10 m3), Fiat Ducato Maxilla on suurempi akseliväli (3700) sekä suurin puskuri. Auton kokonaispituus on 5,6 m, minkä seurauksena auton rungon koko on kasvanut 3,2 metriin. Heille, jotka kuljettavat pidempimittaisia esineitä, tällä on merkitystä. Näiden autojen erityispiirteenä on se, että niihin sisältyy auton sisäosan säilytystila. Tämä lisää autoon vielä lisäksi muutaman kymmenen senttimetriä pituutta. Fiat Ducato 10m3:ssa voi kuljettaa jopa yli kolmen metrin pituisia tavaroita (esim. jalkalistoja) kun lastaat pitkät tavarat poikittain (laittamalla toisen pään yläosassa olevaan syvennykseen ja toisen pään lähelle takaoven kynnystä).
Pituusmittareiden sijoittaminen sivulle pitkin lävistäjää pitkin (lepäämällä toinen pää kaistalla ohjaamon yläpuolella ja toinen alaspäin takaluukun kynnykseen), jopa Fiat Ducato 10 m3: ssä voit kuljettaa esimerkiksi yli 3 metrin pituutta.
Näin ollen Fiat Ducato Maxissa on mahdollista kuljettaa yli 4 metriä!
Haluamme vielä muistuttaa, että kun ajat suurella ajoneuvolla, on syytä kiinnittää tarkkaavaisuuteen erityishuomiota:
  • Korkeuden ollessa 2,5 m: varmista, että puut, kaaret, pihakaaret, ensimmäisten kerrosten parvekkeet jne. eivät häiritse ajoa
  • Leveyden ollessa 2,5 m: Pysäköidyt autot kapeilla kaduilla saattavat haitata näkyvyyttä, jolloin et välttämättä näe vastaantulevaa ajoneuvoa. Ole myös varovainen kapeilla piha-alueilla, joilla on kivimuodostelmia tai joissa kasvaa suuria pensaikkoja. Nämä esteet ovat yleisimpiä vaaratilanteiden aiheuttajia.
  • Pituuden ollessa 5,6 m: Kun istuin sijaitsee korkeammalla mihin on tottunut, se voi aiheuttaa hahmottamisongelmia erityisesti suhteessa sivupeileihin ja päinvastaiseen liikenteeseen, mikä voi vahingoittaa paitsi autoa myös rakenteita, puita jne.
Fiat Ducato Maxi ei välttämättä ole kaikkein polttoainetehokkain (diesel) auto, mutta ainakin muuttonne sujuu yhdellä reissulla. Fiat Ducato Maxi on 3-paikkaista pakettiautoa. Siinä on kahteen suuntaan aukeava ovi sekä liukuovi oikealla puolella. Fiat Ducato Maxi 12 CBM

Tekniset ominaisuudet Fiat Ducato 12m3

Pituus, mm Leveys, mm Korkeus, mm
Kokonaismitta 5999 2500 2475
Rungon sisämitta 3250 1808 1900
Maavara 166
Tekniset ominaisuudet
Vaihteisto 5-vaihteinen manua alivaihteisto
Vedon tyyppi Etuveto
Moottorin tilavuus 2790
Polttoainetyyppi Diesel
Teho 128/94
Tankin tilavuus (l) 80
Vetokoukku On

Polttoainekulut

Maantiellä 11,5 l/100 km Kaupungissa 13 l/100 km Yhdistetty 12 l/100 km

Matkustamon ja moottorin lämmitys

Auton sisätila on varustettu Webaston lämmitysjärjestelmällä. Kovalla pakkasella sekä kylmällä ja kostealla säällä suosittelemme moottorin ja auton sisätilan lämmittämistä etukäteen. Sitä varten on asetettava ajastin 30-60 minuuttia ennen liikkeelle lähtöä. Lämmitys nielee polttoainetta kaiken kaikkiaan litran tunnissa (= 1,3€). Sitä käytettäessä vältätte yllätykset niin moottorin käynnistämisen yhteydessä kuin myös sen suhteen, että voitte mukavasti ja palelematta istua auton rattiin oli ulkona sitten pakkasta tai kosteaa. Yksityiskohtaisemmin kts. kohta ”Webasto”.
Fiat Ducato Maxi 12 CBM

Fiat Ducato Maxi 12 CBM

 PÄIVÄVUOKRA KLO 9-18 VÄLILLÄ VUOROKAUSIVUOKRA YÖVUOKRA KLO 19-08 VÄLILLÄ

Hyväksytyt maksutavat

Paras hintatakuu

Turvatut maksut