KELTAINENPAKU
rufien


Fiat Ducato

PAIKKA:

Pakettiauton koot

Rungon tilavuus on lähes 2,5 metriä korkea. Lisäksi matkustamon yläpuolella on melko tilava, melkein 0,5 m3 levyinen lisätila. Aut on kokonaismitat ovat melko nopeasti omaksuttavissa, mutta korkeuden kanssa on noudatettava erityistä tarkkaavaisuutta:

  • Ensinnäkin, lähes kaikissa maan alla ja katoilla sijaitsevissa pysäköintitiloissa on korkeusrajoitus — enintään 2,1-2,3 m
  • Muut esteet: puut, kaaret, piharakennusten katokset jne.

Autoon mahtuu kuitenkin kaikki ainakin kaksioon mahtuvat esineet, mukaan lukien suurikokoiset sellaisest: (sängyt, kaapit, jääkaappi, pesukone ja astianpesukone jne.) Sekä tavallisesti varastossa säilytettävät tavarat kuten koko perheen polkupyörät, sukset jne.
Fiat Ducato ei välttämättä ole kaikkein polttoainetehokkain (diesel) auto, mutta ainakin muuttonne sujuu yhdellä reissulla.
Fiat Ducato on 3-paikkaista pakettiautoa. Siinä on kahteen suuntaan aukeava ovi sekä liukuovi oikealla puolella.
Fiat Ducato 10м3

Tekniset ominaisuudet Fiat Ducato 10m3

Pituus, mmLeveys, mmKorkeus, mm
Kokonaismitta510020202475
Rungon sisämitta286018081769
Maavara166
Tekniset ominaisuudet
Vaihteisto5-vaihteinen manua alivaihteisto
Vedon tyyppiEtuveto
Moottorin tilavuus1990
PolttoainetyyppiDiesel
Teho85/62
Tankin tilavuus (l)80
VetokoukkuOn

Polttoainekulut

Maantiellä 7,8 l/100 km
Kaupungissa 10,2 l/100 km
Yhdistetty 8,7 l/100 km

Matkustamon ja moottorin lämmitys

Auton sisätila on varustettu Webaston lämmitysjärjestelmällä. Kovalla pakkasella sekä kylmällä ja kostealla säällä suosittelemme moottorin ja auton sisätilan lämmittämistä etukäteen. Sitä varten on asetettava ajastin 30-60 minuuttia ennen liikkeelle lähtöä. Lämmitys nielee polttoainetta kaiken kaikkiaan litran tunnissa (= 1,3€). Sitä käytettäessä vältätte yllätykset niin moottorin käynnistämisen yhteydessä kuin myös sen suhteen, että voitte mukavasti ja palelematta istua auton rattiin oli ulkona sitten pakkasta tai kosteaa. Yksityiskohtaisemmin kts. kohta ”Webasto”.

Matkustamon ja moottorin lämmitys

Nämä niin rakenteeltaan kuin rungoltaan täysin samanlaiset autot erottaa toisistaan vain auton merkki.
Suurin ero autojen välillä on se, että Fiat Ducatolla on Webaston lämmitysjärjestelmä, toisin kuin Citroen Jumperilla. Se ei vie paljon tilaa enempää kuin kenkälaatikon verran – ja antaa mahdollisuuden ylläpitää lämpötilaa niin lastia kuljettaessa kuin jättää tavarat lämmitettyyn autoon yöksi. Voit jopa itsekin yöpyä autossa ilman pelkoa lämpötilan viilentymisestä.
Fiat Ducato 10м3