KELTAINENPAKU
rufien


Ford Transit High

PAIKKA:

Ford Transit 8m3 ulkomitat

Tämä auto on helppo ja mukava ohjattava. Ford Transitin ratissa tuntuu kuin ohjaisit mitä tahansa tila-autoa. Auton ulkomitat näkyvät helposti suurten kaksitehoisten sivupeilien avulla. Ford Transit omaa kaikki nykyaikaiset mukavuudet ja sillä on mukava ja kätevä liikkua niin kaupungissa, kuin maantielläkin.
Ford Transit 8m3

Ford Transit 8m3 auton tekniset tiedot

Ford Transit 8m3 Auton mitat
Pituus, mmLeveys, mmKorkeus, mm
Ulkomitta520019702470
Rungon sisämitta285016501750
Maavara166
Tekniset tiedot
Vaihteisto5-vaihteinen manuaalivaihteisto
Vedon tyyppiEtuveto
Moottorin tilavuus2190 cm3
PolttoainetyyppiDiesel
Teho hv/kW/Nm85/63/3500
Tankin tilavuus80l
VetokoukkuOn

Polttoainekulut

Maantiellä 7,4 l/100 km
Kaupungissa 10,4 l/100 km
Yhdistetty 9,1 l/100 km

Ford Transit 8m3 Virtalukko-avain

Tämän auton erityisominaisuuksiin kuuluu se, ettei virtalukko-avaimessa ole ominaisuutta ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Keskuslukitus avautuu ainoastaan kiertämällä avainta kuljettajan puoleisen oven lukossa:

  • käännä avainta vastapäivään niin ovet avautuvat
  • käännä kahdesti vastapäivään, niin konepelti aukeaa
  • käännä avainta myötäpäivään niin koko auto sulkeutuu, sekä matkustamon ovet että konepelti

Mikäli unohdatte, niin avaimenperästä löytyy kuvalliset käyttöohjeet ovien avaamiseen ja sulkemiseen.
Virta-avaimella aukeaa myös polttoainesäiliö: pidellessänne sen kantta, kääntäkää virta-avainta vastapäivään ja irrottakaa samansuuntaisesti säiliön kansi. Samalla tavalla se myös sulkeutuu, mutta käänteisessä järjestyksessä – laittakaa kansi paikoilleen ja pyörittäkää se kiinni myötäpäivään samalla kääntäen avainta samansuuntaisesti ja irrottakaa avain.
Ford Transit 8m3

Webaston lämmitysjärjestelmä

Auton sisätila on varustettu Webaston lämmitysjärjestelmällä. Kovalla pakkasella sekä kylmällä ja kostealla säällä suosittelemme moottorin ja auton sisätilan lämmittämistä etukäteen. Sitä varten on asetettava ajastin 30-60 minuuttia ennen liikkeelle lähtöä. Lämmitys nielee polttoainetta kaiken kaikkiaan litran tunnissa (= 1,3€). Sitä käytettäessä vältätte yllätykset niin moottorin käynnistämisen yhteydessä kuin myös sen suhteen, että voitte mukavasti ja palelematta istua auton rattiin oli ulkona sitten pakkasta tai kosteaa. Yksityiskohtaisemmin kts. kohta ”Webasto”.