KELTAINENPAKU
rufien

MEISTÄ

Liiketoimintamalli nimeltään ”epäinhimillisen hyvä” palvelu

Perheyritys

Ensinnäkin on sanottava, että keltainenpaku.fi on perheyritys. Toistaiseksi vielä, kun autoparkkimme ei ole se kaikkein suurin, pärjäämme vaimomme kanssa kahdestaan. Viisivuotias poikamme on jo kuitenkin kovaa vauhtia kasvamassa mukaan perheyritykseen – hän tietää jo nyt lähes kaikki autonmerkit, ja pakettiautoista hän erottaa jo mallitkin!
Perheyritus. Meistä - www.Keltainenpaku.fi

Perheyritus. Meistä – www.Keltainenpaku.fi

Kuinka autonvuokrausyrityksemme on syntynyt

Idean tähän kyseiseen liiketoimintamalliin ja brändiin saimme sukulaiseltamme, joka on samalla läheinen ystävämme. Hän tarvitsee usein lainaksi pakettiautoa. Kyseessä voi olla:
  • joko muutto uuteen toimistotilaan;
  • suurempi ostos kuten huonekalut, jääkaappi, pesukone…
  • suurempien esineiden siirto tai myynti, kuten esimerkiksi pianon kuljetus
  • ylimääräisen roinan poisvienti kaatopaikalle
  • …mitä tahansa maan ja taivaan väliltä!
Läheinen ystävämme ja sukulaisemme - www.Keltainenpaku.fi

Läheinen ystävämme ja sukulaisemme – www.Keltainenpaku.fi

Nyt hänen vanhimmat lapsensa ovat nuoria aikuisia ja ovat muuttaneet omilleen. Kuitenkin vanhemmat muistuvat mieleen silloin, kun eteen sattuu muun muassa logistisia haasteita – tällöin luotetaan isän tukeen ja pyydetään häntä osallistumaan talkoisiin! Kyseisellä ystävällämme on ollut myös aina toiveena helpottaa auton vuokraamiseen liittyviä toimintoja (esim. auton valintaan, maksuihin, vuokrauslomakkeiden täyttöön ja auton palautukseen liittyvät toiminnot), lyhentää odotusaikaa ja vuokrata auto silloin kuin se itselle sopii, eikä vuokra-autofirmojen auki ollessa. Toiveissa on ollut myös maksaa vain ja ainoastaan auton vuokrasta, unohtaen kokonaan mahdolliset henkilöstökulut jotka turhaan kasvattavat loppusummaa.

Idean toteutus. Keltainen paku: online-vuokraus

Hänen kokemustensa perusteella loimmekin suurimmaksi osaksi tarvittavan teknologian www.keltainenpaku.fi-yrityksemme toimintaa varten. Ja nyt kiitos teidän, rakkaat uudet, vanhat ja vakioasiakkaamme – teitä on jo hieno määrä, ja olettekin mahdollistaneet meille yrityksemme pyörittämisen jo useamman kuukauden ajan. Toivoisimmekin, että saisimme teiltä palautetta, huomautuksia ja ehdotuksia toimintamme kehittämiseksi; koskekoon ne vaikka web-sivujamme tai mitä tahansa muuta! Olkaa hyvä ja kirjoittakaa meille osoitteeseen info@keltainenpaku.fi – palautteenne on meille ehdottoman tärkeää, sillä haluamme kehittyä koko ajan paremmaksi juuri teitä varten. Kiitos!  

Yksi vastaus artikkeliin “MEISTÄ”

  1. Jussi sanoo:

    Kerrankin hyvä ja halpa ovat samassa paketissa.
    Auto oli hyvässä kunnossa teknisesti ja kaikki toimi niinkuin pitääkin. Tulen varmasti vuokraamaan uudelleenkin tarvittaessa auton heiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *